avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate taxa tv
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

taxa tv

am Societate ( srl )si sut obligata sa platesc 50+30 taxa tv+radio.Mentionez:nu am contract cu Societatea de tv.,Srl meu nu are activitate,chiar daca ar avea activitate nu stau la tv la servici ( pot plati radio),iar suma de 80 roni /lunar este foarte mare.Este normal sa platesc pentru ceva ce nu folosesc ?
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 21:10, 11 Martie 2016
nu este, dar in legea de functionare a tvr (e mentionata in somatia de plata ) exista o prezumtie relativa ca societatile beneficiaza de serviciile tvr, tr sa i notificati ca nu beneficiati si daca nu opresc facturarea sa i dati in judecata....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv florin7x10 florin7x10 Azi am primit o noua NOTIFICARE DE PLATA de la SRTV ,ma simt agresat de aceasta notificare ,ce pot face pentru a nu mai primi aceasta mizerie de hartie, nu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv SebastianTM SebastianTM Buna seara, am o problema cu SRTV. Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)