avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fosta prietena a vandut masina fara acordul meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fosta prietena a vandut masina fara acordul meu

Masia mea a fost vindut fara acordul meu, fara ca eu sa stiu de tranzactie, fara act de vinzare cumparare, toate actele ale masinii sunt la cumparator.
As vrea sa interesez posibilitatile de recuperare, ce posibilitati am sami recuperez masina. Mentionez ca nu am primit nici un ban, nam semnat nici un act.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 11 Martie 2016
Initial interesati-va la administratia fiscala si la politie daca masina a fost radiata de pe numele dv
Legal,daca dv figurati drept proprietar,fara acordul dv,fara procura din partea dv,bunul mobil nu putea face obiectul unei tranzactii
Posibil c ex prietena dv sa fi instrainat bunul mobil fara intocmire de documente legale
Daca aveti probe rezonabile ca ex prietena dv a instrainat fara acordul dv bunul mobil,aveti dreptul sa formulati plangere penala impotriva acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare auto cu probleme carmen_rodu carmen_rodu in anul 2009 am vindut o dacie cu certificat de vinzare-cumparare.Actualul proprietar a vandut-o ptr vaucher si am aflat ca persoana caruia am vandut-o a ... (vezi toată discuția)
De ce, daca am vandut masina, sunt sanctionat pentru lipsa rovinietei? eugen_40 eugen_40 de ce ,daca am vindut masina,sunt sanctionat pentru lipsa rovinietei cind MASINA,utilizeaza amaritele astea de DN-uri? (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)