Buna seara! Am depus cerere de apel si tribunalul imi cere sa traduc si sa depun Cererea de apel si Comunicare Adresa in limba olandeza ( intrucat unul dintre intimati este o firma olandeza), in cel mult 10 zile sub sanctiunea anularii cererii. Problema este ca nu reusesc sa gasesc traducator care sa faca la timp traducerile, am prins si weekendul. Olandeza e o limba rara, sunt putini traducatori (si mai si profita de situatie cerand niste preturi exagerate). Putem cere prelungirea termenului pentru traducerea actelor si depunerea lor? E in regula? Ca nu as vrea sa ne anuleze cererea de apel.
De asemenea mi s-a calculat taxa de timbru si mi s-a pus in vedere plata ei.
As vrea sa cer si scutire de taxa de timbru. Care sunt limitele de venit in functie de care esti scutit sau platesti jumatate din taxa?
Multumesc!
-invederati instantei acest aspect intr un raspuns la cele solicitate, judecatorul nu e obligat sa anuleze cererea in procedura regularizarii, daca va aprecia ca cele invocate de dvs sunt reale nu anuleza cererea, cu a 2 a problema...nu exista limite de venit ...tot la aprecierea suverana a magistratului sunteti, in functie de situatia concreta a dvs.....