avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre evacuare din imobil.Cerere si altele.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre evacuare din imobil.Cerere si altele.

Buna am facut demersurile privind depunerea unei cereri la Judecatoria localitatii insa mi sa trimis o comunicare -sub sanctiunea anularii cererii,si (cf.art.150. NCPC).Doresc sa ma ajutati ce inseamna asta si ce trebuie sa fac.M-as bucura daca mi ati trimite un model de cerere de evacuare.Va multumesc.Si un calduros La Multi Ani.!
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:41, 2 Ianuarie 2017
Cererea trebuie sa indeplineasca anumite conditii generale, de forma si fond, dar si anumite conditii speciale, dupa caz. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, cererea este supusa anularii.
Un model orientativ de cerere il gasiti aici (sub rezerva ca ar fi bine sa completati cererea cu ajutorul unui jurist) [ link extern ]
In comunicarea primita va transmite sa respectati art. 150 din NCPC -iar acesta ca cere:
Art. 150
Înscrisurile anexate
(1) La fiecare exemplar al cererii se vor alătura copii de pe înscrisurile de care partea înţelege a se folosi în proces.
(2) Copiile vor fi certificate de parte pentru conformitate cu originalul.
(3) Se vor putea depune în copie numai părţile din înscris referitoare la proces, urmând ca instanţa să ordone, dacă va fi nevoie, înfăţişarea înscrisului în întregime.
(4) Când înscrisurile sunt redactate într-o limbă străină, ele se depun în copie certificată, însoţite de traducerea legalizată efectuată de un traducător autorizat. În cazul în care nu există un traducător autorizat pentru limba în care sunt redactate înscrisurile în cauză, se pot folosi traducerile realizate de persoane de încredere cunoscătoare ale respectivei limbi, în condiţiile legii speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare ContSters313455 ContSters313455 Am o problema in ceea ce priveste pensia de intretinere.In octombrie am implinit varsta de 18 ani si am primit pensia de intretinere pana la majorat.Iar de la ... (vezi toată discuția)
Retragere înscris de la dosar AlexFilipovici AlexFilipovici Bună ziua, Este posibilă retragerea unui înscris de la dosar de către reclamant, în condițiile în care acest înscris nu respectă art. 150 din ... (vezi toată discuția)