Am facut apel la decizia primei instante , in cazul unei contestatii le executare , executarea fiind suspendata in baza platii unei cautiuni .Am cerut completarea dispozitivului hotararii si a anulat suspendarea , ca fiind ramasa fara obiect .Cum procedez , astfel incat sa obtin suspendarea executarii si pe durata apelului ? Inca ceva : din greseala , in cererea de apel , nu am trecut si cererea de suspendare a executarii - de aceea , va rog sa ma indrumati cum sa procedez , concret .Din ce stiu , apelul suspenda , de drept executarea silita , trebuie sa fac aceasta cerere de suspendare separata sau nu ? In baza carui art.?Atasez , la cerere , cautiunea platita la prima instanta sau trebuie sa platesc o alta ?
Trebuia trecuta in cererea de apel.
Acum s-ar putea sa fie tardiv.
Nu confundati suspendarea executarii hotararii de prima instanta pana la solutionarea apelului cu suspendarea executarii silite. Sunt doua notiuni diferite.
Ati putea incerca o suspendare provizorie a executarii, sa o trimiteti la dosarul de apel si sa puneti copie dupa cautiunea deja achitata.