avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcele pe colt- stabilirea parti posterioare si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcele pe colt- stabilirea parti posterioare si partilor laterale fata de aliniament

Detin o parcela pe colt cu doua aliniamente la doua strazi. As dori sa stiu celelalte doua laturi cum sunt considerate(lateriale, posteriare).
Cel mai recent răspuns: pilion , utilizator 21:13, 14 Martie 2016
va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Limite constructie sbo sbo am un teren in forma de triunghi dreptunghic cu dimensiunile 24,29,35m certificatul de urbanism spune ca trebuie lasata o distanta de 5 m fata de aliniament ... (vezi toată discuția)
Restrictie constructie casa cu privire la deschiderea la strada bogdanc13 bogdanc13 Buna ziua, intentionez sa cumpar un teren in Sectorul 6 care are 8.5 m deschidere la strada si 50 m lungime. vreau sa construiesc o casa cu calcan (pe o ... (vezi toată discuția)