Buna ziua.
Eu ma confrunt cu urmatoarea problema
Am lucrat 2 ani ca educatoare la o gardinita in Bucuresti.
Cand am vrut sa-mi deschid dosarul de somaj am constat ca primul contract (2013-2014) apare neinchis in sistemul lor. Dar al doilea (2014-2015) este inchis.
Mentionez ca contabilitatea gradinitei a fost tinuta pana in anul 2014 la un liceu, dupa care s-a descentralizat, iar din septembrie 2014 s-a tinut direct de catre gradinita.
Am luat legatura cu cei de la liceu cat si cu contabilul de la gradi si toti m-au asigurat ca au facut toate demersurile (adica cei de la gradi au inchis contractele pana in anul 2014 la ITM etc).
Am incercat sa aflu mai multe date de la cei de la ITM, caci contabilul spunea ca cei de acolo n-ar fi operat in sistem, dar acolo nu am avut cu cine vorbi...
Am incercat sa merg in audienta la un inspector, dar cand le-am spus despre ce este vorba mi-au spus din start ca nu la ei este problema , ci la contabili ca ei n-ar fi operat in REVISAL.
Deci m-au bagat intr-o mare ceata!
Nu stiu ce trebuie sa fac , cu cine sa vorbesc, unde sa verific situatia mea....
Daca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare si ar putea sa-mi dea vre-un sfat sa ma luminez...
Eu va multumesc anticipat si va doresc un weekend placut!
1. Problema nu este la ITM, ci la fostul dvs angajator.
2. Daca ar fi incetat c.i.m., in baza de date ati fi figurat incetat si cu primul c.i.m.
3. Cred ca situatia este alta si anume ,pana in septembrie 2014, REVISAL-ul s-a depus pe Codul fiscal al liceului , dupa care s-a operat pe Codul Fiscal al gradinitei.
Buna ziua
In cazul demisiei, care este articolul din codul muncii pe baza caruia isi intocmeste angajatul cererea de demisie: art 55 lit.c sau art 81 alin 1. ? La operarea in revisal stiu ca demisia se opereaza cu art 81 alin 1.
astept raspunsul dv. multumesc