avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructi case la tara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructi case la tara

Buna ziua!
As dori sa-mi construiesc o casa la tara. De fapt sa o demolez pe cea veche de "pamant batut" si sa imi construiesc una noua cu fundatie , beton armat, boltari, etc.Daca am proiect doar pentru parter....imi mai trebuie diriginte de santier?
Mentionez ca vreau ca aceasta casa sa o construiesc singur....doar eu si fiul meu.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 15:06, 14 Martie 2016
NU!
Conform Legii 177/2015 nici o casa nu mai poate fi construita fara angajarea unui diriginte de santier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție Dana chara Dana chara Buna ziua. Am și eu o întrebare . Dacă am demolat și tot odată am și construit o casa la roșu, ce pot sa fac ca totul sa devină legal??? Ca am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru demolare mariusika82 mariusika82 Buna..am o casa la sat care e construita prin anul 1935, si este 70% din pamant galben:\"\"vaiuga\" iar restul din caramida arsa. eu vreau sa demolez cea ce ... (vezi toată discuția)