avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen legal de raspuns la o plangere penala!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen legal de raspuns la o plangere penala!

In cat timp ,de la depunerea unei plangeri penale pentru abuz in serviciu(in cazul de fata-21.01.2016!!!), trebuie sa ma astept la un rezultat?Care este termenul legal de rezolvare a unei plangeri penale?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 11:19, 13 Martie 2016
Nu exista un termen imperativ fixat de lege,dar, va puteti adresa procurorului care exercita potrivit legii activitatea de supraveghere a organelor de cerectare peanal solictand stadiul cercetarii penale si urgentarea acesteia.
Multumesc!
Dar eu nu stiu cine este acel procuror,ori in aceasta situatie pot astepta......!!!!!?????!!!!
Pana la rezultat trebuie sa asteptati cercetarile. Un prim semn ca se intampla ceva va fi cand veti fi chemat ca, prin declaratie, sa va sustineti plangerea. Daca ati depus plangerea direct la Parchet, le puteti solicita numarul de dosar penal si Sectia de Politie l-a care a fost repartizat ptr cercetari. Daca ati depus direct la Politie, interesati-va acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)