avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare proces-verbal contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare proces-verbal contraventie

Buna ziua!. Pe 1 decembrie 2012 am fost amendata cu 500 lei pentru apel nejustificat la 112. Am peste 15 plangeri din 2004 la Politia Municipiului Targoviste pentru furt porumb, 2 ha padure, furt de lucruri din curte si casa, complicitate la furt de acte cu consecinta perimarii unor dosare, vatamari corporale.
Pe 1 decembrie mi s-au furat mai multe acte foarte importante.
Politistii m-au terfelit acuzandu-ma ca sunt bolnava psihic, ca nu are de unde sa se fure, ca nu am muncit sa am atatea lucruri, ca nu arat a profesor, ca put, ca am mai sunat de 2 ori la 112.
Nu am semnat procesul-verbal de amenda, dar l-a semnat un vecin pe care l-am reclamat pentru furt de bunuri si de corespondenta.
In august 2013 mi s-a spus la fisc ca am amenda de la IJPDAMBOVITA.
In dosarul 10946/2013 am formulat plangerea impotriva IPJDAMBOVITA , DAR SI A POLITISTILOR.
Pe 19 martie 2015 mi-a fost suspendat dosarul.
Pe 11 septembrie am depus cerere de repunere pe rol. In octombrie 2015 mi s-a dat sentinta de perimare pentru ca in 6 luni nu s-au efectuat acte procedurale.
INTREBARI: 1. Este corecta perimarea pe acest motiv in conditiile in care cererea de repunere pe rol a fost in 11 septembrie2015?
2. Instanta a sustinut ca nu am formulat bine plangerea . Mai multi avocati mi-au spus ca ma costa mai mult avocatul decat amenda. AM DREPTUL, DIN 2013.
CE AM GRESIT? CA AM TRECUT IPJ DAMBOVITA IN LOC DE POLITIA MUNICIPIULUI TARGOVISTE?
Asa scrie pe instiintarea de amenda de la fisc.
Copia PV DE AMENDA A FOST DEPUSA LA DOSAR ABIA IN AUGUST 2015.
3. AM TRECUT SI POLITISTII CA PARATI. Am considerat ca numai asa se poate cerceta josnicia cu care au venit hotarati sa ma terfelesca cu jigniri grosolane si sa ma amendeze. Este un motiv sa considere ca nu am formulat corect plangerea?
4. Am mai trecut un capat de cerere de raspundere civila delictuala in conditiile in care sunt amendata pentru apel nejustificat sub pretextul ca din 2008 sufar de boli psihice sub tratament, TOTAL FALS, NESIMTIT, FARA NICI O DAVADA MEDICALA PENTRU ACEAST RASPUNS DAT IN SCRIS DE BIROUL CONTROL INTERN CARE ISI ACOPERA ASTFEL ABUZURILE ANGAJATILOR.
5. Intentionam sa cer disjungerea acestui capar de cerere. DAR NU MI S-A APROBAT NICI REPUNEREA PE ROL, S-A DAT SOLUTIE DE PERIMARE.
AVANTAJOS PENTRU POLITIA DAMBOVITA. Eu sunt terfelita, jignita cu 2 femei vecine de fata, furata de padure, lucruri dintr-o casa cu 3 urmasi de chiaburi, 76500 m teren arabil furati prin trecerea a 8500 m in loc de 85.000 m in testament din cauza sotiei juristului IPJDAMBOVITA ;I TOT EU AMENDATA CU 500 LEI.

Juridic ce am gresit? Ce sansa am la recurs? tel 0747068315:((

Alte discuții în legătură

Dupa suspendarea procesului - repunerea acestuia vdeny vdeny Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Un sofer m-a dat in judecata la Timisoara,in anul 2014, deoarece acolo isi are el domiciliul. In feb ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi gasesc dreptatea cu un domn politist care este mai presus de lege gigi38 gigi38 am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de repunere pe rol dupa suspendare.recurs sau reiterearea cererii de repunere pe rol? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ca urmare a neprezentarii partilor in instanta s-a dispus suspendarea. S-a formulat cerere de repunere pe rol si partile iarasi nu s-au prezentat, instanta ... (vezi toată discuția)