avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 4 instante 2 solutii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

4 instante 2 solutii

CARE JUDECATORI AU FOST IMPARTIALI , AU JUDECAT CORECT SI CARE AU JUDECAT GRESIT?
Intr-un testament , un legat a fost trecut 8500 m, in loc de 85.000 m, fara a fi trecuta suprafata in litere.
Vecinii au fost trecuti corect pentru toata suprafata de 85.000 m , ca in titlul de proprietate.
In 2009 o instanta de apel a decis in dispozitiv ca notarul nu poate rectifica eroarea dar ca putem depune o actiune in cerecetarea intinderii reale a legatului, care a fost vointa reala a testatorului, de a testa tot 85.000 m, numai 1/10, şi restul netestat, ajungandu-se la o combinatie de 1/10 mostenire testamentara si 9/10 mostenire legala.
Instantele de FOND SI APEL au decis ca testatorul a dorit sa testeze tot terenul de 85.000 m şi nu sa il imparta deliberat in 1/10 mostenire testamentara si 9/10 mostenire legala.
La apel, adica ultima instanta, dupa ce am fost amenintati de cineva care caştiga mai multe ha ca mostenire legala ca va castiga, instanta IMPARTIALA decide ca actiunea este NEFONDATA.
Am gasit noi dovezi si am cerut revizuire.
Am dat 500 lei , in 2010 unui avocat care mi-a spus clar ca fiind aceleasi cifre, mai putin un zero, este de bun simt si logic sa fie considerata o greseala şi ca vom castiga.
In 2015, tocmai sotia acestui avocat , ca presedinta de complet , in APEL ne-a anulat hotararile antertioare şi a decis ca actiunea este nefondata.
In contextul arata am cerut recuzarea completului . Asa ni s-a indicat si de Insdpectia judiciara.
COMPLETUL NU A DORIT SA SE RECUZE.
NE-A RESPINS REVIZUIREA.
POT SA CER ICCJ SA SE PRONUNTE CARE DIN JUDECATORI A JUDECAT CORECT?
Sa depun prin AVOCATUL POPORULUI?
IMI PRIMESC CEREREA IN NUME PERSONAL, CA RECURS IN INTERESUL LEGII?
Prin rationament logic 5 judecatori nu au fost impartiali, nu au decis corect aplicarea legii si nu au dat solutii corecte , iar 3 , pe ultima veriga de control judiciar A FOST IMPARTIALA, CORECTA, A DECIS CA UN BATRAN DE 85 ANI A JUDECAT CA 1/10 SA FIE MOSTENIRE TESTAMENTARA ŞI 9/10 SA RAMANA MOSTENIRE LEGALA CARE SA SE IMPARTA LA 19 MOSTENITORI DUPA COTE LEGALE!
AM DEPUS DOSAR LA CEDO dar nu stiu ce a ajuns la ei, ca am primit raspuns ca imi este respins dosarul. UNUL DIN CEI CE MOSTENESC IA GROSUL SI ESTE SECURIST.
CE OPTIUNI MAI AM ?
Intr-o explozie a mafiei terenurilor CUM STABILIM IMPARTIALITATEA JUDECATORILOR? POATE FI O DECIZIE ILOGICA ŞI GENERATOARE DE INCOMPETENTA PROFESIUONALA PENTRU ALTE 5 JUDECATOARE?

CE DEMERSURI SA MAI FAC? Numai la 1 euro m pierd 76500 euro. Dar valoreaza mai mult. Cu multe multumiri pentru orice comentariu.

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Recuzare judecator nitmar nitmar Am castigat fondul si am pierdut recursul la o plangere contraventionala. Am facut cerere de reexaminare.La termen ma trezesc ca face parte din instanta unul ... (vezi toată discuția)
Recuzare judecator barandaniel barandaniel in cazul in care soliciti recuzarea unui judecator si spui ca ai indoieli cu privire la impartialitatea completului poti sa te astepti la represalii? poate fi ... (vezi toată discuția)