avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trebuie evaluata o locuinta care e si sediu social ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trebuie evaluata o locuinta care e si sediu social daca nu deduc cheltuielile.

Pentru ca noua lege privind impozitul pe locuinte in functie de destinatia acestei nu este foarte clar, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca trebuie evaluare a cladirii in urmatoarea situatie

1. In locuinta am si sediu social.
2. Firma e activa, incasez plati, etc (web development) dar nu are activitate in sensul "clasic" al cuvantului si nu am contact cu clientii decat pe internet
3. NU deduc cheltuielile cu intretinerea pe firma.
4. In contractul de comodat nu este specificata suprafata inchiriata pentru sediu social

Daca nu aveam activitate, era simplu si stiam ca nu trebuie evaluare (ci doar acea declaratie la fisc).
Dar, pentru ca am facturi incasate si plati efectuate, dar NU deduc cheltuielile si suprafata NU e delimitata clar, "scap" si nu mai trebuie sa fac evaluare?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)
Firma de apartament: contract de comodat pt sediu profesional EnikoMolnar EnikoMolnar Buna ziua, am o nelamurire cu privire la plata impozitului pe cladiri. Am un SRL infiintat in propria locuinta iar in contractul de comodat s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirile persoanelor fizice cu sediu social pfa dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Intrebarea mea este relativ la impozitul pe cladiri in cazul existentei la adresa respectiva a unui sediu social de PFA/firma pentru anul ... (vezi toată discuția)