avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant

Buna seara,eu in calitate de fost girant pot da in judecata persoana daca nu stiu care mai e situatia ei...daca mai munceste?se merita sa fac acest pas de a o da in judecata?
Cel mai recent răspuns: Vlad Paul Isac , Consilier juridic 20:55, 13 Martie 2016
Buna,
In momentul in care ati semnat contractul in calitate de girant, v-ati asumat raspunderea in solidar cu acea persoana.
Se poate introduce actiune in regres, dar in acest caz trebuie sa demonstrati reaua credinta a titularului ( prejudiciul cauzat dvs.)
Cum adica fost girant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit alexandra333 alexandra333 Bună ziua. Am o problema mai complicata. În 2010 am cumpărat prin Prima Casa un apartament împreună cu soțul meu. In 2011 am divorțat. Nici ... (vezi toată discuția)
Poprire girant, recuperare de la titularul creditului ami20021968 ami20021968 Am girat o persoana la CAR, aceasta nu a mai platit si mi-a fost trimisa poprire. Mentionez ca titularul lucreaza la aceeasi unitate din momentul imprumutului, ... (vezi toată discuția)
Executare silita rate tati_sorin2000 tati_sorin2000 Buna ziua,sunt pensionar si un fost coleg tot pensionar m-a rugat s-al girez,pentru un inprumut.El nu a platit ratele la timp si am primit o adresa, de la un ... (vezi toată discuția)