avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grad de handicap!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grad de handicap!!!!

Mama mea are amputat piciorul stang din anul 2005, iar acest an, i s-a imputat si un deget de la celalat picior, avand diabet. Este in varsta de 76 ani, si este incadrata cu handicap II. Cum este posibil ca, saraca femeie abia se poate deplasa?? Daca vreti, va pot trimite toate actele care dovedesc acest lucru.

Cu respect,
Livia Codru
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:47, 6 August 2009
Trebuie sa va adresati Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) pentru reevaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru handicap macrita macrita Am diabet tip II insulino-necesitant. Ma pot incadra in vreun grad de handicap? Am 62 de ani si am un deget de la picior amputat si glaucom. (vezi toată discuția)
Buna ziua mă interesează ce drepturi de a se pensiona are o ... Cody69 Cody69 Buna ziua. Ma interesează ce drepturi de a se pensiona are o persoana de 55 de ani, cu diabet, care a muncit doar 9 ani cu carte de munca apoi fara . Și ... (vezi toată discuția)
Schimbarea gradului de handicap alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Acum 4 ani tatal meu a suferit un accident in urma caruia a avut piciorul taiat si mana stanga paralizata. Ulterior a fost gasit si cu diabet si ... (vezi toată discuția)