avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Parinte coasigurat al copilului in domeniul sanatatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Parinte coasigurat al copilului in domeniul sanatatii

o situatie care pare fara rezolvare la CNAS Timis.... cazul meu
Sunt parinte (mama), locuiesc in Timisoara cu buletin de Vaslui ,iar copilul care lucreaza in Timisoara are tot buletin de Vaslui .
Locul de munca al copilului este Timisoara , la o firma care are sediul central in Brasov . De la aceasta firma din Brasov am primit ADEVERINTA din care rezulta ca mama ca parinte este co-asigurata copilului, ca firma este la zi cu contributiile de asigurari sociale in contul deschis la Trezoreria Brasov.
Am depus toate actele si adeverinta la un dosar la CNAS Timis , si de aproape doua luni nu apare nici o rezolvare pe un motiv(presupus), ca banii de la Brasov nu ar ajunge la Timisoara ci la Vaslui si nimeni nu ma poate ajuta de unde sa incep sa descalcesc problema . Mentionez ca pana in prezent am fost co-asigurata 2 ani in acelasi fel la un alt copil care lucra in Timisoara dar care si-a schimbat locul de munca la 1 noiembrie 2015 iar eu de atunci nu mai sunt asigurata . Va rog sa ma ajutati ce as mai putea face? Nu pot sa cred ca banii de la sanatate se plimba asa prin toata tara , atat de mult timp.

Alte discuții în legătură

M-au scos de pe statul de plata ela eu ela eu buna ziua! Am si eu o problema si doresc sa o impartasesc cu dumneavoastra in speranta ca ma veti putea ajuta...eu am lucrat la o firma din timisoara cu punct ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate - probleme... nikuteau nikuteau Buna, vreau sa o inscriu pe sotia mea ca si coasigurat la CAS pt a se inscrie la medicul de familie. Acum sa vedeti problema romaneasca... Eu am domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor platite in plus la anaf gasparmartin30 gasparmartin30 Am avut un PFA pe consiliere manageriala pana in anul 2014,in luna octombrie l-am rezilat , La infiintarea PFA-ului in februarie 2014 am declarat un venit ... (vezi toată discuția)