avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lamurire cu PUZ pentru proiect 6.4 si autorizatie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lamurire cu PUZ pentru proiect 6.4 si autorizatie constructie.

Va salut, depun proiect pe masura 6.4 activitati non-agricole in aprilie cand se va deschide linia. Am cumparat un teren in iarna in baza unui contract de vanzare cumparare autentificat de notariat de 3800mp intravilan arabil, langa o casa.
Astazi am fost la primarie sa descut cu domul de la urbanism despre trecera din arabil in construibil(mi-a spus ca se face in momentul in care incepe demersul sau obtinera autorizatiei de constructie). Dansul mi-a spus ca imi mai trebuie un PUZ(plan de urbanism zonal), deoarece terenul pe care il am situat intre intr-o zona de locuinte si trebuie facut puzu-l respetiv(nu stie nici el daca trebuie facut inainte de a obtine cerea de finantare sau dupa odata cu autorizarea de constructie) ideea e ca nu prea am inteles exact care e treaba cu puzu-l cine il face(arhitect) cum se face unde se depunde si asa mai departe... daca ma pute-ti maurii cu PUZ as ramane dator... o zi minunata!

Alte discuții în legătură

Spatii verzi? liliba liliba DETIN LA PERIFERIA TIMISOAREI 8OOMP DE PAMINT ARABIL EXTRAVILAN.IN URMA CU AN AM PRIMIT CERTIFICAT DE URBANISM.AM VRUT SA FAC SI PUZ-UL DAR ARHITECTUL ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - schimbare destinatie teren arabil extravilan in intravilan elenaelenad elenaelenad cum pot sa trec un teren din arabil extravilan in intravilan?de ce acte am nevoie si trebuie sa platesc vreo taxa?va multumesc. (vezi toată discuția)