avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... furtul unui obiect la care inca sunt platite rate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

furtul unui obiect la care inca sunt platite rate

Buna ziua! Am cumparat un laptop in rate si sambata a fost furat. Nu am terminat de platit ratele. Nu am facut vreo asigurare a produsului. #-o
Am sesizat Politia, dar as vrea sa stiu daca garantia produsului ma ajuta in vreun fel sau daca exista vreo asigurare obligatorie impusa in momentul deschiderii acestui tip de credit pentru produsul cumparat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:54, 14 Martie 2016
Garantia produselor nu acopera riscul de furt ci doar eventualele defecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ratelor papiu papiu buna.Ma numesc Papiu Septimiu si acum cateva zile mi-a fost b furat din masina un laptop cumparat prin rate la cetelem.furtul l-am reclamat la politie,am ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop elenadeverde elenadeverde Buna ziua, am cumparat un laptop care s-a defectat din culpa mea ,a varsat copilul suc pe el.din momentul producerii accidentului, laptopul a mai functionat ... (vezi toată discuția)
Asigurare papiu papiu Ca sa intelegeti mai bine ce doresc sa intreb , trebuie sa incerc sa va explic de ce va adresez intrebarile de la sfarsit. Acum aprox. 5 ani am cumparat un ... (vezi toată discuția)