avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara! Maine am primul termen in procesul de divort. Deoarece nu avem copii si nici bunuri de impartit,am ales sa nu imi iau un avocat. Am mers pe culpa comuna,deoarece el nu va putea fi prezent,nefiind in tara. Insa am depus la dosar intampinarea lui cum ca e de acord cu actiunea si cu ceea ce am scris eu in cerere.La ce sa ma astept maine? Nu am intrat in viata mea intr-o sala de judecata,habar nu am cum se desfasoara un proces. In prima faza am zis ca e un proces simplu,insa asteptarea aceasta te epuizeaza psihic(am depus cererea in luna iulie,2015).

Alte discuții în legătură

Termen impacare divort alexandru0104 alexandru0104 buna ziua!as dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate...sotia mea a depus o cerere de divort si avem termen pe 18.02.2013...intre timp am facut o ... (vezi toată discuția)
Expertiza pe baza analizelor medicale dumival30 dumival30 Buna seara, Vin la dumneavoastra cu o intrebare de specialitate deoarece sunt pus in fata unei situatii de a demonstra, culmea, un fapt \"negativ\". Mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am înaintat acțiunea de divorț în iunie 2020 iar ... Ana-maria.a Ana-maria.a Buna ziua! Am înaintat acțiunea de divorț în iunie 2020 iar pana în prezent nu s-a fixat niciun termen. (divorț fără copii). Acum am intrat într-o ... (vezi toată discuția)