avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie fara bon fiscal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie fara bon fiscal

Buna ziua!

Am achizitionat un TV de la Altex, iar in luna mai a acestui an imi va expira garantia. Detin certificatul de garantie stampilat de Altex, pe care este trecuta seria si denumirea produsului, precum si data achizitionarii si numele meu insotit de semnatura. Nu mai am bonul fiscal, iar cei de la Alex nu au trecut in rubrica de pe garantie numarul de factura. Am fost la magazin cu garantia si am cerut sa primesc din arhiva un numar de factura sau o copie de pe bonul emis, dar nu au dorit sa ma ajute cu nimic. Pot face ceva sa trimit TV- ul in garantie? Nu mi se pare normal ca dreptul cumparatorului sa fie afectat de o hartie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:55, 15 Martie 2016
Poate va ajuta o reclamatie la ANPC, faceti-o rapid. Scanati certificatul de garantie si atasati-l la formularul online:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de garanție? Biglau Biglau Bună ziua. În urma cu un an am cumpărat online un TV de la Altex . Tv mi-a ajuns doar cu certificatul de garantie și fără factura fiscala. Acum, cum tv ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)