avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transformare I.I in Sc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transformare I.I in Sc?

Buna ziua as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa transform o Interprindere Individuala intr-o Socetate Comerciala? Teoretic stiu ca nu prea se poate acest lucru...dar se poate face ceva prin care sa transfer datoriile la furnizori pe firma noua (S.C)..fara sa fiu nevoia sa inchid I.I-ul?Nu imi permit financiar sa o inchid.. pentru ca am de platit tva f mare la stocul de marfa. Tin sa mentionez ca am iesit in pierdere timp de 2 ani la I.I...ma ajuta cu ceva acest lucru? Va multumesc. O zi buna.

Alte discuții în legătură

Inchidere ii cu stoc de marfa, mutare pe srl bobemihai bobemihai Buna ziua. Sper sa pun intrebarile pe aria corecta. Am o interpindere individuala infiintata in 2010, ca activitate comert cu amanutul fara alimentare. Pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate noua si transfer afacere catre ea. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am o societate comerciala de aprox. 6 ani, platitoare de tva si cu datoriile la zi. Mi-a fost declarata inactiva de catre cei de la Anaf pentru ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua,V-asi ruga un sfat la o situatie cu care ma confrunt. Am o soc. com srl. care detine in proprietate un spatiu comercial unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)