avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe,Taxe,Taxe...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe,Taxe,Taxe...

Buna ziua !
1) As vrea sa stiu daca imi deschid un SRL-D,pot sa lucrez in firma fara sa ma angajez ? (in cazul in care voi fi nevoit sa o inchid dupa 1-2 ani,sa nu dau inpoi CAS)
2) Daca nu desfasor activitate o perioada dupa deschidere,ce taxe platesc ?
3) Procentele taxelor,din ce suma se caluleaza ?
4) Mai exact,care sunt aceste taxe ? (in afara de impozitul pe profit,bineinteles !) 5) Difera aceste taxe in functie de codurile CAEN ?
6) In cazul unui magazin online,este necesar un punct de lucru ? Daca il fac in apartament,se considera activitate economica,deci platesc impozit de 2% ?
7) Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
ContSters368008, utilizator

Alte discuții în legătură

Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala, pfa sau srl ? anitsirc anitsirc [i]Buna ziua! Apreciez raspunsurile primite in acest forum, sunt oferite de oameni competenti. Orice raspuns imi veti oferi va fi binevenit si ma va ajuta ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in 2018 adrianana adrianana Buna ziua, Am niste intrebari si eu legat de infiintarea unei SRL, am citit niste articole si se pare ca e mai avantajos sa-mi deschid o firma de tip SRL ... (vezi toată discuția)