avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din Supermarket
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din Supermarket

Am fost prins la furat intr-un supermarket si odata venita politia, a cerut datele mele,ale paznicului si ale sefei de tura. Sefa de tura a spus ca ea da datele dar nu vrea sa fie audiata si NU VREA SA FIE PARTE CIVILA, ca nu se va prezenta la chemarile politiei. Ce inseamna asta?
Multumesc pentru raspuns d-nle avocat. Da prejudiciul a fost recuperat(produsele) si era in valoare de 5o lei. Ce inseamna redus?Sunt la prima abatere,nu am mai avut probleme cu politia, justitia, de nici un fel.
Este redus daca e vorba de 50 lei.
Imi cer scuze ca adresez asa multe intrebari,daca sunt la prima abatere, se poate solutiona dosarul fara sa mai fiu chemat si sa primesc solutia ulterior?
Imi cer scuze ca adresez asa multe intrebari,daca sunt la prima abatere, se poate solutiona dosarul fara sa mai fiu chemat si sa primesc solutia ( amenda, sau....) ulterior?
Trebuie sa fiti audiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat Horatiu1980 Horatiu1980 Am fost șef de tura la un lanț mare de magazine din CJ. În acest timp am sustras din seif suma de 10.000 de lei pe care nu i-am returnat ulterior. Am fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat newguy98 newguy98 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)
Furt cu un prieten pisicaqqq pisicaqqq vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)