avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces-verbal de situatie imobil executat
Discuție deschisă în Executare silită

proces-verbal de situatie imobil executat

in situatia in care in procesul-verbal de situatie intocmit de catre executorul judecatoresc se mentioneaza pe langa index-ul apometrelor si contoarelor de gaz si energie electrica si debitele inregistrate catre asociatie, acest aspect nu semnifica faptul ca sumele sunt in sarcina adjudecatarului?

Alte discuții în legătură

Citire apometre apartament starcopit starcopit Buna ziua! In asociatia noastra de proprietari toate apartamenetele sunt contorizate cu privire la consumul de apa rece, in sensul ca fiecare proprietar are ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare locuinta prin banca miara miara Buna ziua. Urmeaza sa achiziționez un apartament cu credit prin banca. Banca mi-a spus ca nu am nevoie de certificat energetic, dar pe internet am gasit ... (vezi toată discuția)
Gdf suez si electrica refuza incheierea unui contract de furnizare utilizator47 utilizator47 Am cumparat de la o banca un apartament cu trei camere. Electrica si GDF Suez refuza sa incheie un contract de furnizare cu mine pe motiv ca fostul proprietar ... (vezi toată discuția)