Buna seara, de mai multi ani ma confrunt cu apa care se imbiba in beton, deoarece vecini din scara alaturata nu au blocul acoperit cu tigla, este doar o lucrare de mantuiala cu bitum, pe coltul camerei care este lipit blocul tot timpul este mucegai si tencuiala cade, anul trecut nu am apelat la ajutorul nimanui si am izolat cu bitum apartamentul care se lipeste de apartamentul meu in speranta ca nu o sa se mai infiltreze apa, chemand o firma specializata am constatat ca lucrarile sunt mult mai mari nefiind posibil sa achit o suma mare. Proprietari apartamentului nu vor sa ia nici o masura in lucrul acesta sa se imparta cheltuielile doar atat am vrut sa izolez pentru ei dar ei nu sustin financiar partea lor. Administratorul blocului a spus ca nu poate obliga detinatori apartamentului din blocul alaturat ce pot sa fac sa ajute si ei cu jumatate la cheltuieli.
Initial sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie
Presedintele de asociatie este factor decizional,acesta detine autoritatea si competenta sa asigure buna functionare a partilor comune de constructii si instalatii din imobil
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale presedintelui si ale comitetului executiv
Administratorul de imobil nu are competenta sa dispuna de la sine putere executarea sau neexecutarea unor lucrari de intretinere si reparatii parti comune
Daca nu solutionati intre asociatii de proprietari,sesizati oficial serviciul specializat din primarie care are competenta sa notifice asociatia de proprietari cu obligatia executarii de reparatii la partea comuna din condominiu