BUNA seara am primit o instiintare de la CNADNR ca trebuie sa platesc o autorizare de 2700lei si apoi o taxa anuala de 1200lei precum ca intru din DN10 in restaurant tin sa precizez ca acolo locuiesc impreuna cu parintii la parter este restaurantul iar la etaj locuim noi.Am contestat amenda insa instanta a spus ca trebuie sa platesc amenda nu mi-i se pare normal ca pe poarta care intru in casa mea,proprietatea mea sa platesc o taxa ,au umblat si la cel mai butic pe zona si au amendat care se afla pe DN,am fost amendata in baza art .46(1) din OG43/1997 republicata si amenda a fost de 4000lei in baza art 61(1)lit.a din OG43/1997.La acest art am vazut ca amenda maxima este 2000lei .Va rog ce pot sa fac,chiar trebuie in curtea mea sa platesc autorizatie ,am vorbit toti patronii am face o petitie la avocatul poporului ce trebuie sa facem ,sunt firme care se vor inchide din acest motiv.Va multumesc.
E vorba de plata taxe de acces de pe drumul national pentru activitatea economica pe care o desfasurati la acea adresa la o anumita distanta de respectivul drum, nu pentru locuinta.
Amenda rovinieta
nicom70
n data de 06.04.2011 am primit un PV de la CNADNR in care mi comunica faptul ca la data de 27.10.2010 ora 06.42 am fost surprins de aparatele CNADNR pe DN4 km ... (vezi toată discuția)