avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie

Buna ziua ,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
In urma unei contestatii catre Inspectoratului de Politie Ialomita,in legatura cu suspendarea permisilui de conducere pentru un radar,am primit o citatie in care scrie urmatoarele.

Stimate domna/domn
Sunteti chemat in aceasta instanta,camera de consilu 2,Complet 1 cc,in data de 18 Martie 2016,ora 08:30 in calitate de petent,in proces cu IPJ IALOMITA,in calitate de intimat.
In caz de neprezentare a partilor,se va putea trimite un inscris,judecata urmand a se face in lipsa.

As dori sa stiu,imi trebuie obligatoriu avocat?
Ar fi prima data cand intru intr-o sala de judecata.Trebuie sa am ceva cunostinte ?
Precizez ca am depus aceasta contestatie catre IJP deoarece cred ca radarul nu a si filmat,doar era deschis.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:13, 16 Martie 2016
Nu este obligatoriu sa aveti avocat, trebuie sa sustineti oral ce ati scris in contestatie,nu este obligatoriu sa aveti cunostinte juridice,daca le-ati fi avut aveati o sansa in plus sa castigati procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pentru neprezentare proces - amenda rutiera man0war man0war Buna ziua. In 16 martie urmeaza un proces pentru contestatia care am depus-o pentru o amenda rutiera / suspendare permis. Nu trecusem pe culoarea rosie a ... (vezi toată discuția)
Solicitare de judecare a cauzei în lipsã eron eron Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna? Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal alex_bogdan alex_bogdan Buna ziua.in data de 13.10.2008 am fost oprit in localitate unde viteza maxima era de 50km/h de un echipaj de la politia rutiera care mi-a adus la cunostinta ... (vezi toată discuția)