avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscris pentru neprezentare proces - amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscris pentru neprezentare proces - amenda rutiera

Buna ziua.

In 16 martie urmeaza un proces pentru contestatia care am depus-o pentru o amenda rutiera / suspendare permis. Nu trecusem pe culoarea rosie a semaforului. In citatie se specifica : in caz de neprezentare, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa. Cum formulez corect inscrisul acesta si ce anume sa includ in el ? Deocamdata ma gandesc ca voi include doar detaliile privind incidentul rutier care le-am descris si in contestatie. Mai trebuie altceva mentionat ?

Va multumesc.
Acel inscris nu este obligatoriu daca va prezentati in instanta si va sustineti cauza, in caz contrar puteti arata in scris aceste aspecte si sa solicitati judecarea in lipsa
Citatia primita este una tip.
Dumneavoastra ca petent ar fi bine sa va prezentati in instanta pentru ca, daca IPJ nu depune intampinare ,e momentul de propunere a probelor si este important sa va propuneti probe pentru a dovedi cele mentionate in contestatie.
Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - primul termen Radu d. Radu d. am depus o plangere contraventionala pentru anulare, din cauza prescrierii. Am primit citatia cu primul termen impreuna cu intampinarea politiei. Am doua ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere pentru trecerea pe culoarea roșie la nivel cu calea ferată: am contestat pv pentru că nu am săvârșit fapta, vă rog să-mi lămuriți niște aspecte TOTAL FOREST CONSULT SRL TOTAL FOREST CONSULT SRL Bună seara, Mai întâi de toate, doresc să vă mulțumesc tuturor celor care formați echipa avocatnet pentru oportunitatea de a interacționa cu diverși ... (vezi toată discuția)
Proceduri plangere contraventionala dorin94 dorin94 Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului. Am facut contestatie. Am trimis raspuns la ... (vezi toată discuția)