avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren de la doi mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren de la doi mostenitori

Buna dimineata! Va rog mult sa ma lamuriti intr-o problema. Vreau sa cumpar 2ha de teren extravilan de la un domn care l-a mostenit de la tatal lui , care mai are un copil dintr-o casatorie ulterioara. Domnul care vrea sa vinda pamintul nu-l gaseste pe fratele sau vitreg, pe care de altfel nici nu-l cunoaste.L-a cautat la o adresa lasata la primarie, dar nu l-a gasit. Intrebarea este cum imi poate vinde in acest caz pamintul? Poate sa-mi dea doar jumatate din el desi nu au facut succesiunea? Ce sfat imi dati deoarece doresc sa cumpar eu acest pamint?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:35, 16 Martie 2016
Nu va hazardati sa achizitionati bun teren in situatia expusa
Daca vanzatorul nu isi cunoaste nicimacar fratele,exista posibilitatea sa apara si alti cu drept la mostenire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor succesiune cu frati vitregi PODO PODO Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Mama mea s-a recastorit , eu fiind singura fiica, tatal meu vitreg avea 3 copii din casatoria anterioara. Mama mea a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine ? ce acte sa facem in cazul in care vinzatorul ne tot amina ? dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta a ... (vezi toată discuția)