avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Prescriere amenzi circulatie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Prescriere amenzi circulatie

as dori sa stiu daca amenzile de circulatie se prescriu (eu am una din 2010 si nu stiu daca am platit-o sau nu). multumesc
Cel mai recent răspuns: onciu_51 , utilizator 12:39, 16 Martie 2016
Amenzile de circulație se prescriu conform codului de procedură fiscală la implinirea unui termen de 5 ani de la data de 01 ianuarie a anului urmator datei in care ați primit amenda și numai în cazul în care nu a fost întrerupt termenul de prescriere.
Citiți și acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
deci in acest caz eu am 5 ani si atunci de ce apar la amenzi. cum se procedeaza ca sa nu mai figurezi la circa financiara?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura fiscala prescriere amenda circulatie negoro2002 negoro2002 Buna ziua, M-am trezit in situatia neplacuta de a avea poprire pe cont pentru o amenda din 2007, pe care am achitat-o in termen de 48 de ore la CEC si pentru ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda radu.s radu.s Prescriere amenda Buna ziua, As dori, va rog, sa imi spuneti cum pot prescrie o amenda ce dateaza inca din anul 2012, data de catre politie pentru ... (vezi toată discuția)