avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inspectorul ANAF refuza inregistrarea declaratiei 070
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inspectorul ANAF refuza inregistrarea declaratiei 070

Buna ziua,

Cum ar trebui sa procedez in situatia aceasta?

Sunt PFA. Contabila a intarziat depunerea declaratiei 070 in care trecea perioada depunere TVA de la 3 la 1 luna. Trebuia depusa pana pe 15 ianuarie, a depus-o pe 25.
Spune ca alte sectoare au acceptat oricum, dar la sectorul 6 inspectorul nu vrea s-o inregistreze, desi s-a dus de cateva ori.
In cele din urma inspectorul a cerut sa vin eu, am venit pe 20 feb, mi-a zis sa schimb contabila si ca o sa rezolve, dar tot nu a inregistrat-o.
Prin urmare, nici declaratiile TVA lunare nu sunt acceptate de sistem.
Am mai fost inca o data pe 10 martie, a zis ca rezolva, dar iar nimic.

Se asteapta sa-i dau ceva? (nu vreau) Ce ar trebui sa fac?

Multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:55, 17 Martie 2016
da, vrea spaga. Inregistrati-l
Nu are dreptul sa refuze
eventual va poate amenda pt nedepunere la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 394 hingheru hingheru Buna ziua, Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata cu tva si impozit neplatit cocora cristi cocora cristi In anul 2009 am activat cu o societate.Pe data de 01.03.2010 s-a suspendat pe termen de 3 ani, prin hotarare judecatoreasca la cererea mea.Problema este ca ... (vezi toată discuția)