avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Copil 3 ani vs catzel, pisica, canar, hamster, etc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Copil 3 ani vs catzel, pisica, canar, hamster, etc.

Se apropie alegerile iar parlamentarii trebuie sa isi (re)motiveze alegatorii!
Cum galetile si tigaile au fost (se pare) interzise trebuie atrasi intr-un fel sau altul. Astfel ca vin cu propuneri fel de fel!
Una dintre intitiative se refera la scoaterea de la intretinere a copiilor cu varsta pana la 3 ani.
[ link extern ]
Motivarea initiativei legislative? Nici animalele mici de companie (caini, pisici, etc.) "nu sunt incluse în rândul consumului pe locuinţă sau apart./persoană".

Eu sunt nelamurit in privinta alegerii limitei de varsta, de ce 3 ani si nu pana la majorat sau obtinerea permisului de conducere? :)

Ce opinie aveti?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:26, 21 Martie 2016
hincuvictor a scris:

Nu pot plati pentru legi ce nu imi folosesc!!!

Tragic este ca, vrem nu vrem,cei care redacteaza legi favorabile lor -vezi indemnizatii,pensii,
etc, sunt retribuiti de catre noi,cei care asistam cu durere cum ne sunt mancate sumele percepute pentru taxe si impozite si in afara ca ne mai vaitam,nu putem face nimic.nimic ca sa starpim aceasta clasa de alesi ai neamului,care din momentul in care au ocupat scaunul ,uita de unde au plecat si cand ajung obiect de cercetare penala se jura ca sunt curati...

cyan a scris:
Ce opinie aveti?

Idei de a atrage alegatorii. Metode populiste prin care pot fi dusi in eroare unii alegatori. Culmea ironiei este ca initiativa aceasta pare a fi de stanga, pentru saracime, pentru "poporul muncitor" dar este promovata de omul unui partid de dreapta. Liberalism, dreapta, parca inseamna economie de piata si dezvoltarea prin concurenta in primul rand. Masurile de protectie sociala, teoretic ar fi ale celor de stanga, ale social-democratilor...
Dar nu e singura propunere de acest fel. Asa a aparut recent si legea 17/2016, tot ca initiativa liberala.
Legea 230/2007 a fost modificata pana acum de mai multe ori si nici una din aceste modificari nu a adus ceva bun in functionarea asociatiilor de proprietari. Edificati-va cautand cateva modificari publicate pana acum in MO.

Legea nr. 175/2010
(M. Of. nr. 502 din 20 iulie 2010)
D.C.C. nr. 670/2011
(M. Of. nr. 421 din 16 iunie 2011)
Legea nr. 76/2012
(M. Of. nr. 365 din 30 mai 2012)
Legea nr. 34/2015
(M. Of. nr. 172 din 12 martie 2015)
Legea nr. 277/2015
(M. Of. nr. 847 din 15 noiembrie 2015)
Legea nr. 17/2016
(M. Of. nr. 174 din 8 martie 2016)
In opinia mea ar trebui parlamentarii care nu locuiesc la bloc sa nu aibe drept de vot.
Daca stai intr-o vila nu poti sa simti realitatile dintr-un bloc.

Ca o paranteza: pentru un nou nascut se consuma mai multa apa decat pentru un adult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2016
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
amvirdan a scris:

parlamentarii care nu locuiesc la bloc

:O :OExista parlamentari care locuiesc la bloc?

Pentru inscrierea pe listele parlamentare cred ca este conditie obligatorie sa nu locuiasca la bloc!
Sau daca locuiesc la bloc atunci in mod sigur este blocul lor.
@ cyan
Esti ingaduitor. Eu i-as caza la un fost camin de nefamilisti, pentru " merite deosebite".
Necazul este ca indiferent de locuinta pe care o detin, in capitala sau provincie, dragii nostri parlamentari primesc idemnizatii pentru locuinta in Bucuresti. Concluzia ?
La noi ca la nimeni, tara lui Papura-Voda
Si sa ne amintim de o vorba din batrani: " Politicienii sunt precum porumbeii. Cât sunt jos, îţi ciugulesc din palmă, când ajung sus...ţi se găinazează în cap ".

Alte discuții în legătură

Senator sau deputat pentru cel mult douã mandate care pot fi ºi succesive. ContSters88344 ContSters88344 Clasa politică ar trebui să se reînnoiască periodic. Nu trebuie să mai avem senatori şi deputaţi pe viaţă, aşa cum se întâmplă în prezent şi ... (vezi toată discuția)
Ce credeti, are parlamentul legitimitate? proletar proletar Se pare ca avem o serioasa criza politica. Foarte pe scurt: In urma sesizarii CCR de catre un grup eligibil de parlamentari asupra neconsitutionalitatii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ajunge parlamentar? Iulian81 Iulian81 Am tot cautat pe net despre modul cum se poate ajunge in Parlament ca senator sau deputat... Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii, macar o lege pe baza ... (vezi toată discuția)