avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cost stocuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cost stocuri

Imi puteti spune va rog unde pot gasi exemple concrete de costuri care se introduc si care nu in costul de productie a unor produse finite (haine).
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Pret produse finite, cadouri clientilor ramona2008 ramona2008 Buna ziua, am o intrebare in legatura cu pretul de vanzare al produselor finite. Exista o lege prin care se impune anumitor produse finite un pret maxim de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri monografie restaurant STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Am urmatoarea situatie: un restaurant vinde mancare s-au facut urm inregistrari: 345 = 711 4193 371 = 345 4193 607 = 371 4193 Am gasit aceste ... (vezi toată discuția)
Monografie handmade monicaVna monicaVna Buna ziua Am infiintat un srl avand ca obiect de activitate vanzare haine copii prin intermediul magazinului online. Pe langa marfurile achitionate direct de ... (vezi toată discuția)