avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Paratul contacteaza martorul reclamantului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Paratul contacteaza martorul reclamantului

Buna tuturor. Sunt in proces cu fostul concubin si dupa ce martorul meu a depus marturia sa in fata judecatoarei, la 1 zi paratul l-a contactat pe martor pe email pentru a-l jigni.
Pot folosi aceasta informatie in proces?
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 16:52, 16 Martie 2016
În proces, la dosar puteţi depune tot ce doriţi, dar să nu credeţi că judecătorul îi va face "Na,na!" pârâtului că nu a fost cuminte.Mărturia martorului rămâne mărturie, iar calomnia şi denigrarea nu sunt pedepsite penal şi nici în civil. Mai mult, poate să spună despre dvs. ce doreşte şi să mintă orice, dvs. trebuie să vă apăraţi.
Martorul e martor, nu neaparat al dvoastra. E insa obligat, indiferent cine il propune, sa spuna adevarul si numai adevarul, altfel riscand atat sanctiunea penala cat si cea divina.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2016
ContSters257745, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori mincinosi ContSters301351 ContSters301351 Sunt in partaj judiciar cu fostul sot care cere prin actiune 50% din casa mea bun propriu cumparat inainte de casatorie si renovat in timpul casatoriei.Toate ... (vezi toată discuția)
Minciuni declarate despre mine scrise într-o hotărâre civilă. pot da în judecată partea adversă din acest motiv? andrep andrep Buna ziua din nou, Va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez daca intr-o hotarare sunt scrise numai minciuni si aberatii despre mine pe care ... (vezi toată discuția)
Se poate sa mi se facă dosar penal pe motiv ca am dat într ... Larisaioana1028 Larisaioana1028 Se poate sa mi se facă dosar penal pe motiv ca am dat într un copil (sunt minoră) fără a fii adevărat și fără a avea dovezi cum ca ar fii adevărat? (vezi toată discuția)