avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas.

O intrebare am si eu. Beneficiez de o pensie de urmas, o primesc din liceu, momentan sunt la o postliceala , anul II , adica asta e ultimul an, Daca in semptembrie ma inscriu la alta postliceala, si duc adeverenta, precum ca-mi contiuni studiile, mai beneficiez de aceasta pensie? PS: Am urmat una deja, vreau sa stiu daca pot sa mai continui, stiu ca pana la 26 de ani, dar merge cu 2 postliceale?
Da.
Se poate atata timp cat urmati o forma de invatamat organizata ptrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas Sergiu1996 Sergiu1996 Buna ziua am si eu o intrebare...am terminat o scoala profesiona (mentionez ca beneficiez de pensie de urmas si am varsta de 19 ani) si vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tocmai am terminat masterul și doresc să mă înscriu ... Lhu95 Lhu95 Bună ziua. Tocmai am terminat masterul și doresc să mă înscriu la a doua facultate pentru a schimba domeniul in care lucrez. Beneficiez de o pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas (2) Sergiu1996 Sergiu1996 Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta ... (vezi toată discuția)