avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dublarea sumei datorate catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

Dublarea sumei datorate catre banca

Buna ziua , unde ma pot adresa cu o reclamatie contra unei banci care mi-a marit suma pe care o am de platit (eu fiind restantier) , de la 24 000 lei la 42 000 lei ,chiar daca eu am achitat pana acum din 2007 de cand am creditul ,rate in total de 11.000 lei ,iar acum am fost dat in executare silita, pentru care se adauga plata taxelor de executare silita in suma de 5200 lei ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa la banca pt. arhivare electronica demnitate demnitate Am un credit la Bank si de 5 ani de cand platesc ratele nu am depasit niciodata termenul de plata. Recent m-au sunat ca am de platit o taxa de 46 de lei pt. ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita ragaliemariana ragaliemariana Buna seara. Un card de credit neachitat a generat un PV de executare in val de 12.000 + onorariu.(7000 debit ,4500 penalitati .500 dobanda) Am avut retineri ... (vezi toată discuția)