avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ajutor -Licenta Import Export Auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ajutor -Licenta Import Export Auto

Buna seara
Am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema : Am o firma inregistrata Intracomunitar , EORI etc, toate documentele la zi .
Vreau sa inchei un contracct cu o firma din Canada , pe scurt sa cumpar masini , firma din Canada imi solicita LICENTA DE IMPORT AUTO ( licența de afaceri aferente auto )
mentionez ca in statutul firmei am domeniul de activitate cumparare-vanzare import-export auto etc.

Ma puteti indruma/ajuta de unde pot obtine Licenta de afaceri import auto cine o emite , etc ???- sau cum ii mai spune ...

Stima
GeoPnT
Cel mai recent răspuns: utilizator76 , utilizator 23:15, 16 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare produse provenite din china geneu geneu Buna ziua, As vrea sa stiu care este metoda legala prin care pot recomercializa pe firma produse pe care le cumpar de pe situri chinezesti gen alliexpress.ro (vezi toată discuția)
Export CMan CMan Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea ... (vezi toată discuția)
Import din china in romania, export catre spania AndreeaPralea AndreeaPralea Buna seara! As vrea sa imi infiintez o firma care sa importe telefoane din China si sa exporte mai departe in Spania. Pot sa fiu din primul exercitiu ... (vezi toată discuția)