avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit pe venit pt programatori (cod COR ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit pe venit pt programatori (cod COR 251901)

Salut. In urma modificarilor art. 55 alin 4 din Codul fiscal in ceea ce priveste impozitul pe venit pentru categoria de angajati ce au ca atributii crearea de programe pe calculator (Ordinul MFP nr. 835/2015) exista o lista de ocupatii pt care se va acorda aceasta scutire. As vrea sa stiu daca ocupatia de consultant IT s-ar putea afla printre ele ( desi este clar ca nu este mentionata). Motivul pt care intreb este ca toate ocupatiile mentionate in ordin au codul COR aflat in grupa minora 251 - Analisti programatori in domeniul software. Singura diferenta este ca pt consultantul IT s-a creat o sub grupa distincta de celelalte (Grupa de baza 2519 - Analisti programatori in domeniul software neclasificati in grupele de baza anterioare).

Alte discuții în legătură

Incadrare cor FlorinCristianasdasdas FlorinCristianasdasdas Buna ziua, In momentul de fata ocup pozitia de Quality Analyst iar incadrarea mea in COR este de Operator introducere, validare si prelucrare date. Conform ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor MDorinaPopa MDorinaPopa Buna ziua, Intr-o firma de IT, cum incadrati pe post (cod COR) persoanele care se ocupa de CQ (control calitate)? Multumesc! (vezi toată discuția)
Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)