avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere teren

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot sa intru in posesia unui teren din partea parintilor pentru a-mi construi o casa si obtine autorizatie c.In viata este numai tatal meu, dupa mama nu s-a facut succesiuna.Mentionez ca mai am 3 frati.Care este procedura de a obtine legal acest teren? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren mostenit Consum Consum Buna seara, intrebarea mea este, daca pot face o constructie noua pe terenul unde se afla casa batraneasca, avand in vedere ca tatal meu este decedat iar mama ... (vezi toată discuția)
Constructie casa queenimob queenimob Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu constructia unei case.Pe scurt,parintii au o casa de 70 mp,pe un teren de 340 mp.Tatal a ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare cu rezerva uzufructului viager andreeaoana86 andreeaoana86 Buna seara! Imi puteti spune, va rog, daca cineva care a vandut casa si terenul aferent acesteia cu rezerva uzufructului viager, mai are dreptul de a construi ... (vezi toată discuția)