Ca sa detaliez problema: mama mi-a vandut mie partea ei din casa si terenul aferent cu uzufruct viager. Apoi, impreuna cu sora, care detinea un procent din casa, in urma decesului tatalui, ne-am hotarat sa facem o extindere la casa, parter+garaj, fiind investitori comuni. Problema este ca, autorizatia de constructie a iesit pe numele mamei, pt ca nu a declarat vanzarea dintre mine si ea, plus ca imediat dupa iesirea autorizatiei, la 20 zile, a renuntat si la uzufructul viager. Si asta nu e tot, dupa finalizarea garajalui si locuintei, tot mama ii vinde mansarda si garajul. Pentru mansarda am facut dezmembrare si am semnat si eu pe acelasi act , facandu-se si vanzarea cumpararea.dintre mama si sora. Tot in aceeasi zi, am facut un schimb , astfel-am dat jumate din terenul pe care-l detineam in curte, iar ea a renuntat la partea ei din casa,parter, din urma succesiunii. Practic, ea a dobandit tot etajul , iar eu parterul. Dupa 1 an, a vandut si garajul surorii mele, dar fara semnatura mea , prin procura obtinuta de la mama -sora mandatar-sora cumparator. Acum urmeaza sa ne judecam ca nu mai intelegem. Eu pot solicita anularea autorizatiei si a actului de vanzare-cumparare facut intre ea si mama de pe garaj? Multumesc