avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la banca

Buna ziua,

Am facut un imprumut la banca ,acum 7 ani pt alta persoana. Aceea persoana nu a mai platit ratele dupa un timp. Eu nu locuiesc in tara de acum 6 ani. Nu am nimic pe numele meu ....Intrebarea mea este :E posibil ca banca sa ii faca probleme mamei mele ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:14, 17 Martie 2016
Creditorul poate solicita executarea silita strict a bunurilor in evidenta debitorului
Daca dv nu aveti inregistrat bunuri pe rol fiscal,executorul judecatoresc va comunica starea de imposibilitate recuperare debit ca urmare a starii de insolvabilitate a debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita credit nevoi personale sole_io sole_io Buna, Am luat in 2008 un credit de nevoi personale , fara garantii si giranti. Ultima rata platita sf anului 2008 , ulterior dupa 3 luni am aflat fara nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii dodii57 dodii57 As dori sa stiu , daca am o datorie la CETELEM, si nu o mai pot achita, iar acum ma someaza ca trec la recuperarea bunurilor, iar eu nu am bunuri pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita alinuca22 alinuca22 buna ziua, am o rugaminte daca imi puteti raspunde : in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale pt a ajuta pe acea persoana ,persoana in cauza a platit ... (vezi toată discuția)