avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract verbal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract verbal

in dec 2014 am fost de acord cu schimbarea companiei de cablu , acest acord fiind facut la telefon, pe o perioada de 2 ani, cu precizarea celor de la companie ca voi primi ulterior contractul in forma scrisa sa il semnez. Nu am primit acest contract nici pana in prezent, desi l-am solicitat de nenumarate ori. Singurul document este o nota de instalare , care nu este pe numele meu si nici nu este semnata de mine. Acum as dori sa schimb acest operator, datorita unor servicii de proasta calitate, pe care nu le remediaza, contactandu-i aproape zilnic. As dori sa stiu daca este valabil acest contract, si daca sunt obligata sa platesc acele daune pe care toate companiile le solicita? Si va rog daca se poate si o prevedere legala. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:01, 21 Martie 2016
Contractul este valabil din moment ce ati achitat in tot acest timp.
Problema este cu daunele de reziliere. Ele sunt considerate clauze abuzive in sensul legii 193/2000.
Insa ar trebui sa va adresati instantei sa constate acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)
Daune 45e clauza penala la incetarea contractului dar nu si daune in favoarea consumatorului danimed danimed Ma numesc Purice Daniela iar in data de 20.06 2008 am incheiat un contract de furnizari servicii internet cablu tv si telefonie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)