avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fumat / Drepturile omului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fumat / Drepturile omului

Am o problema grava cu un vecin fumator. Acesta fumeaza in fiecare zi atat de mult incat fumul de tigara patrunde in locuinta mea, pe langa asta mai si tipa si vorbeste foarte vulgar. Credeti-ma ca a devenit imposibil sa stau in propria locuinta, am vorbit cu el i-am explicat situatia si n-am rezolvat nimic, dimpotriva s-a inrautatit. Am sunat la agentia impotriva fumatului pentru indrumare,mi-au recomandat politia comunitara si protectia consumatorului. Cu politia comunitara n-am rezolvat nimic ooeratoarea mi-a spus ca este casa lui si poate face ce vrea. Totusi eu zic ca trebuiesa existe limite,bun simt si respect fata de ceilalti. Locuiesc intr-o garsoniera de 4,82 mp fara ventilatie si cu fereastra blocata de dou cladiri(si asta impiedica aerisirea camerei sunt construite foarte aproape de bloc) si omul asta fumeaza ca un turc pot sa vad fumul in casa mea. Vreau sa stiu cum ma poate ajuta protectia consumatorului si care imi sunt ai exact drepturile pt ca sanatatea mea este categoric in pericol.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:41, 18 Martie 2016
Buna ziua,
Fiecare face in casa sa ce doreste atata timp cat acest lucru este in limitele legii.
Nici macar aceasta actuala lege antifumat nu interzice nimanui sa fumeze la el in casa.
In aceste conditii va sfatuiesc sa va cumparati ventilator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat / drepturile omului anabucur anabucur Am o problema serioasa cu un vecin fumator. Acesta fumeaza in fiecare zi foarte mult, fumul de tigara patrunde in locuinta mea si este uneori atat de gros ca ... (vezi toată discuția)
Fumat / drepturile omului anabucur anabucur Chiar daca la inceput pare o problema de categoria Asociatiide proprietari/locatari va rog sa-mi cititi problema pana la capat pt ca acestia nu m-au putut ... (vezi toată discuția)
Miros tigara de la vecin Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza ... (vezi toată discuția)