avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Fumat / Drepturile omului
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Fumat / Drepturile omului

Chiar daca la inceput pare o problema de categoria Asociatiide proprietari/locatari va rog sa-mi cititi problema pana la capat pt ca acestia nu m-au putut ajuta si vreau sa stiu ce legi sunt aplicabile inproblema mea.
Am o problema serioasa cu un vecin fumator,eu fiind nefumatoare. Acesta fumeaza in fiecare zi foarte mult, fumul de tigara patrunde inlocuinta mea si este uneori atat de gros ca se vede practic cu ochiul liber. Este imposibil sa locuiesc in casa, imi afecteaza calitatea vietii dar nu am de ales din pacate. Am vorbit cu el si i-am explicat situatia dar nu m-a luat in seama,dimpotriva. Am sunat la agentia impotriva fumatului mi-au spus ca nu e de competenta lor si m-au indrumat spre politia comunitara siprotectia consumatorului. Cei de la protectia consumatorului au spus ca nu este de competenta lor,politia comunitara ca nu se poate face nimic dat fiind faptul ca este in domiciliul privat si ca ar trebui sa citesc singura legile si modificarile lor. Mentionez ca locuiesc intr-o garsoniera de 4,82 mp, fara ventilatie si cu fereastra blocata de doua cladiri (si asta impiedica aerisirea camerei, sunt construite foarte aproape de bloc). Vreau sa stiu ce demersuri se pot face in legatura cu cladirile pt ca nu stiu daca au autorizatie de constructie si daca au nu stiu in ce conditii au fost eliberate dat fiind faptul ca nu mi-au cerut niciodata aprobarea. Nu m-am interesat mai devreme pentru ca asociatia de locatari m-a descurajat si nu am avut incredere in corectitudinea sistemului judiciar, dar am indurat prea multe abuzuri si nu se mai poate.

Alte discuții în legătură

Fumat / drepturile omului anabucur anabucur Am o problema grava cu un vecin fumator. Acesta fumeaza in fiecare zi atat de mult incat fumul de tigara patrunde in locuinta mea, pe langa asta mai si tipa si ... (vezi toată discuția)
Fumat / drepturile omului anabucur anabucur Am o problema serioasa cu un vecin fumator. Acesta fumeaza in fiecare zi foarte mult, fumul de tigara patrunde in locuinta mea si este uneori atat de gros ca ... (vezi toată discuția)
Fumat in apartament tradus fumat in spatii comune degetel2013 degetel2013 Directiva Consiliului CE 89/622/CEE Tutunul Dauneaza grav sanatatii.Ghid privind implementarea Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului ... (vezi toată discuția)