avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... MODEL CERERE DE REEXAMINARE A AJUTORULUI JUDICIAR ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

MODEL CERERE DE REEXAMINARE A AJUTORULUI JUDICIAR PUBLIC-CAUTIUNE

Astazi, mi-a fost respinsa cererea de ajutor public judiciar ca INADMISIBILA de catre instanta de judecata. În cadrul cererii de ajutor public judiciar am invocat practica CEDO referitoare la drepturile fundamentale ale omului, darsi prevederile Constituţiei României. Va rog, ajutaţi-mă cu un model de cerere de reexaminare, întrucât am doar 5 zile la dispozitie pentru a ataca hotarîrea data de instantă. Vă mulţumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Art 108 ind 5 alin 3 reexaminarea amenzii judiciare si art.6.1 cedo eugen82 eugen82 Va cer opinia cu privire la procedura de reexaminare a amenzii judiciare reglementata de art.108 ind 5 alin.3 C.pr.civ. Se aplica art.6.1 al Conventiei si ... (vezi toată discuția)
Cai de atac doru58 doru58 Dupa respingerea cererii de reexaminare, mai exista vreo cale de atac, sau numai la CEDO? (vezi toată discuția)
Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! cai de atac !? Popescu2012 Popescu2012 Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !? Ce cai de atac exista impotriva cererii de reexaminare a ajutorului public judiciar ... (vezi toată discuția)