avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... durata programului in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

durata programului in preaviz

am primit decizie de desfacere a contractului de munca conf art 65 alin 1. in perioada preavizului sunt obligat sa prestez program normal, sau beneficiez de o reducere a programului la 4 ore?
exista legislatie care stipuleaza clar acest lucru?
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 15:34, 25 Octombrie 2005
contractul colectiv de munca al firmei la care sunteti angajat.
in contractul colectiv de muca la nivel national, la nivel de ramura-daca exista-, si la nivel de unitate-daca exista-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in preaviz, instiintarepreaviz cu desfintare loc de munca mihaela_23 mihaela_23 Buna seara! In urma unui mail de renegociere a salariului, am primit mail de la director ca se desfiinteaza locul meu d emunca, in aceeasi zi am primit si ... (vezi toată discuția)
Preaviz midadu midadu In situatia in care am primit preaviz pentru incetarea activitatii din initiativa angajatorului (restrangerea activitatii) cate ore trebuie sa vin la serviciu ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de program redus in cazul concedierii laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 punctul de lucru in care activez are mai putin de 21 de angajati.in cazul concedierii pe motive ce nu tin de persoana salariatului ,beneficiez de prevederile ... (vezi toată discuția)