avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ce tip de contract se poate folosi in cazul prezentat ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ce tip de contract se poate folosi in cazul prezentat mai jos?

Buna ziua,
Am lansat de curand o aplicatie web, iar acum vreau sa aduc si alte persoane care sa lucreze impreuna cu mine la dezvoltarea acestei aplicatii, nu este constituita inca o firma dar in viitor va fi. Problema este urmatoarea, nu imi permit sa angajez persoane care sa lucreze pentru mine dar am gasit persoane care sunt dornice sa se implice la dezvoltare si vor primi un procent din companie in functie de aportul adus in firma.
Ce tip de contract pot folosi astfel incat sa fiu protejat pe viitor( de exemplu pe viitor persoanele cu care colaborez sa nege faptul ca eu am creat aplicatia, sau sa aduca prejudicii aplicatiei web sau sa fure idea sa o impleteze spunand ca a fost idea lor si nici decum a mea). Exista un anumit tip de contract pentru cazul meu intre doua persoane fizice ?
Va multumesc pentru ajutor :)
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:27, 19 Martie 2016
Ideile de aplicatii nu pot fi protejate in niciun mod, de ex. oricine este liber sa faca propriul editor de texte. Puteti incerca un acord de confidentialitate, dar el se refera strict la secrete comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)
Probleme clienti pb pb Salut, M-am tot uitat prin categorii spre a ma decide unde sa postez un astfel de mesaj, si asta este singura care pare sa fie cat de cat ok cu ce vreau eu sa ... (vezi toată discuția)