avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Autovehicul

Buna seara, am achizitionat fara contract de vanzare-cumparare de la un prieten un autovehicul, care la randul sau l-a cumparat fara contract de vanzare-cumparare. Doresc sa stiu daca exista vreo care sa il inmatriculez, sau sa ii scot numere provizorii. Ca acte am contractul de vanzare-cumparare intr-e primul proprietar din romania si cel de-al doilea, eu fiind al 4-lea, am brief-ul mic si pe cel mare, chitantele de la cele 2 numere provizorii scoase de al doilea proprietar si doveziile de circulatie expirate.

Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:10, 18 Martie 2016
Este necesar sa contactati ultimul proprietar din CIV cu care sa incheiati documente legale de tranzactionare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina din germania Mirica1086 Mirica1086 Neamtul ii vinde lui X o masina X primeste brief mare /mic si contract vanzare cumparare nestampilat (pe acest contract scrie :CONTRACT VANZARE ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)