avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice la inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice la inselaciune

Eu sunt un cioban detin atestat de proprietate de ovine.
In zona a venit un asa zis comerciant care a cumparat miei.Medicul veterinar care stia ca am atestat de proprietate de ovine a trimis pe acest comerciant cu alti proprietari de oii fara atestat au venit si au cerut buletinu de indentitate al meu.Eu nefiind acasa fiind la munte cu oile nevasta mea a dat buletinu si atestatu si carnetu de comercializare ca proprietari de oi sa vanda si ei miei au dat miei comerciantu ia luat fara sa plateasca si dus a fost.
Acuma proprietari de oi care au dat miei m-au reclamat pe mine sa platesc eu miei.Eu mentionez ca nu eu am dat aceste acte si nevasta mea la indicatia medicului veterinar,as vrea sa stiu cum ma pot apara?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:57, 18 Martie 2016
Daca sunteti nevinovat incercati sa va angajati avocat.
Situatia poate sa fie destul de confuza si confuzia poate duce la o condamnare in cazul dvs.
Trebuie sa rezulte clar nevinovatia in acest caz.

Exista prezumtia de nevinovatie dar este ceva care tine mult de teorie si de cum stie avocatul sa uzeze de ea deoarece, de fel, cei vinovati sunt ajutati de aceasta prezumtie de nevinovatie tocmai pentru faptul ca stiu cum sa uzeze de ea...

La nevinovati politia le spune ca nu au nevoie de avocat tocmai pentru ca au ganduri rele cu ei...
Insa...politistii sunt convinsi ca acestia sunt vinovati ca altfel nu ar avea ganduri rele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspectul/inculpatul poate să dea declarații fără să răspundă la interogatoriu? Zebedeu Zebedeu Suspectul/inculpatul poate să dea o declarație referitoare la timpul în care s-a săvârșit fapta prevăzută de legea penală care i-a fost comunicată, ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals - din martor in invinuit, consecinte ContSters284213 ContSters284213 Buna ziua Am sa fiu scurta si la obiect: intr un dosar de fals si uz de fals in acte: sunt invinuita ca as fi dat acte faptasului si asta in baza unei ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzata de furt pentru ca cineva a pierdut un telefon si niste chei criscali81 criscali81 Eu zic ca o sa ne fie si la 80 de ani frica de moarte, nimeni nu vrea sa moara, decat daca are ganduri sinucigase. Nu ajungi la 60 de ... (vezi toată discuția)