avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

Art.72 alin.1 CM arata perioada in care angajatorul nu poate angaja un nou salariat pe locul de munca desfiintat in cazul concedierilor colective( 9 luni).Intrebare: care este aceasta perioada in cazul concedierilor individuale si unde este reglementata ea?
Cel mai recent răspuns: mariana mizgoi , utilizator 14:54, 26 Octombrie 2005
nici un raspuns?
Vezi in Contractul colectiv de munca incheiat la nivel national, art. 80 coroborat cu art. 76

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala 22.08.2009 22.08.2009 va rog frumos a-mi raspunde urgent ! Am dat preaviz unei persoane de 20 de zile , ea este muncitor necalificat in cadrul unei formatii ,stiind ca in Cm se ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala (ci) anca55 anca55 Firma are sub 100 de angajati si directorul a dispus desfiintarea unor locuri de munca si implicit, disponibilizarea unui numar de 10 angajati. Ca sa nu intram ... (vezi toată discuția)
Postul persoanei care intra in somaj.. alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu nev de ajutor. Avem mai multi angajati pe postul de \"legatori nave\", dar unul dintre ei doreste sa intre in somaj, iar altul sa plece ... (vezi toată discuția)