avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renovare ilegala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renovare ilegala

Buna ziua! In cazul in care o lucrare de renovare a fost intrerupta pentru ca e fara autorizatie, dar lucrarea continua , ce poate sa pateasca executantul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:36, 19 Martie 2016
Daca autoritatile au constatat executarea de lucrari care erau realizate fara autorizatie de constructie si fara certificat de urbanism,proprietarul care continua lucrarile poate fi sanctionat contraventional
Exista posibilitatea ca acesta sa fi introdus proiect si cerere pentru autorizare,situatie in care inseamna ca a parcurs o parte din demersurile pentru obtinere autorizatie constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie-reautorizatie constructie !!?? Tarzan2012 Tarzan2012 O familie au cumparat o casa batraneasca din lemn cu 2 camere si veranda si au intambulat-o. Au mers la primarie sa anunte ca vor sa renoveze (acoperisul ... (vezi toată discuția)
Renovare si extindere magazin fara autorizatie de constructie cristian86 cristian86 Am facut un credit si am inchiriat un magazin darapanat care avea cam 9mp. Pe acesta l-am renovat corespunzator si l-am extins cu cativa metri ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 50/1991 constructii raducris77 raducris77 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta contestarii unei amenzi la regimul constructiilor. Speta e urmatoarea: in anul 2008 am construit un ... (vezi toată discuția)